LogoΣχετικά με την ομάδα της PXP Climbing...

Από το 2010, η PXP Climbing δραστηριοποιείται στην αναρριχητική σκηνή της Θεσσαλονίκης με στόχο την ανάδειξη και την προώθηση του αθλήματος της σπορ αναρρίχησης στο ευρύ κοινό . Σημείο αναφοράς μας από το 2016 είναι το αναρριχητικό μας γυμναστήριο στην οδό Κ. Καραμανλή 124. Βασισμένοι στην εμπειρία της ομάδας μας που δραστηριοποιείται στο χώρο των γυμναστηρίων αναρρίχησης από το 2010 δημιουργήσαμε το γυμναστήριό μας με στόχο να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες αθλητών αλλά και αθλουμένων τόσο σε επίπεδο δομών όσο και στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Ο χώρος μας...


Ο χώρος αναρρίχησης χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο ο κεντρικός μας τοίχος συνολικής αναρριχητικής επιφάνειας 150 τ.μ. με μέγιστο ύψος τα 5 μέτρα και δυνατότητα να έχει ταυτόχρονα πάνω από 50 διαφορετικές γραμμές για όλα τα επίπεδα. Στον πρώτο όροφο θα βρείτε τον εκπαιδευτικό μας τοίχο με μήκος 13 μέτρα και ύψος τα 3 μέτρα ιδανικό για αρχάριους.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ;


Όντας επαγγελματίες από το 2010, είμαστε οι πιο έμπειροι στον χώρο της αναρρίχησης!

Training area

Στον πρώτο όροφο λειτουργει χώρος προπόνησης με ό,τι χρειάζεται ο αναρριχητής για μια ολοκληρωμένη προπόνηση.

  • Campus
  • Fingerboards
  • Μονόζυγο
  • Δίζυγο
  • Βάρη


Climbing store

Κατάστημα αναρριχητικών ειδών στο οποίο μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη σπορ αναρρίχηση και το bouldering.

Ρούχα, τεχνικός εξοπλισμός για το γυμναστήριο και τα βράχια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.Lessons...

Μαθήματα τεχνικής για να χτίσετε μια δυνατή βάση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε γρήγορα, σωστά και με ασφάλεια υπό την καθοδήγηση έμπειρων και πιστοποιημένων εκπαιδευτών και προπονητών.Intro course

Μια πρώτη γεύση του τι είναι η αναρρίχηση. Στα 60 λεπτά διάρκειας του μαθήματος θα διδαχθείτε τα πρώτα βασικά βήματα τεχνικής, θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τον χώρο με ασφάλεια και θα μπορείτε μετά το μάθημα να έχετε πλήρη πρόσβαση στον κεντρικό μας τοίχο. Μέγιστος αριθμός ατόμων ανά μάθημα 6 άτομα.

Level 1

Εκπαιδευτικός κύκλος τεσσάρων μαθημάτων διάρκειας 90 λεπτών που καλύπτει όλη τη βασική τεχνική του αθλήματος αλλά και τον τρόπο οργάνωσης μιας σωστής ημέρας προπόνησης στο γυμναστήριο, από το ζέσταμα μέχρι τη γενική ενδυνάμωση. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 6 άτομα.

Τα Level 1 ξεκινάνε κάθε εβδομάδα σε διαφορετικές ημέρες και ώρες, ούτως ώστε να καλύπτεται ένα μεγάλο εύρος χρηστών. Τα τέσσερα μαθήματα πραγματοποιούνται σε τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, ίδια μέρα και ώρα με την ημέρα του πρώτου μαθήματος.

Level 2

To Level 2 πρόκειται πάλι για έναν κύκλο τεσσάρων μαθημάτων διάρκειας 90 λεπτών. Ο κύκλος αυτός θα σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε την τεχνική σας αλλά και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα μαθαίνοντας πιο προχωρημένες τεχνικές αλλά και άλλες δεξιότητες όπως το διάβασμα της διαδρομής και την τακτική σε σχέση με το σκαρφάλωμα που θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε το επίπεδό σας. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 6 άτομα.

Το level 2 ξεκινάει μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος τουλάχιστον τριών ατόμων που έχουν πραγματοποιήσει το Level 1 και οι μέρες και ώρες καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης.Private lessons

Αν δεν σας αρέσει η προπόνηση σε group, ή το πρόγραμμά σας είναι τέτοιο που δεν βολεύει να συμμετέχετε σε κάποιο από τα ομαδικά μας τμήματα τότε τα private lessons είναι η ιδανική λύση για εσάς. Όλη η ύλη και οι υπηρεσίες που παρέχονται στις εκπαιδευτικές μας δομές σε ώρες και ημέρες που σας βολεύει κατόπιν ραντεβού.

Kids Academy

Παιδικά τμήματα χωρισμένα ανάλογα με την ηλικία των παιδιών και με περιορισμένο αριθμό ανά τμήμα ώστε το παιδί να έχει τη δυνατότητα να αποκομίσει τα μέγιστα στη διδακτική του ώρα. Στόχος των παιδικών τμημάτων είναι η αγάπη για το άθλημα, η ανάπτυξη κινητικών και νοητικών δεξιοτήτων και η δημιουργία μιας καλής φυσικής κατάστασης . Τα τμήματα αυτά είναι και ο πρόδρομος για την επιλογή των παιδιών, που μπορούν και επιθυμούν να ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα.

* χρήση του χώρου από τα παιδιά επιτρέπεται μόνο με τη μορφή μαθήματος.
Συνδρομές


Χρήση των εγκαταστάσεων και των παροχών του γυμναστηρίου μας μέσα από μια πληθώρα επιλογών, από ημερήσια χρήση του χώρου μέχρι ετήσια συνδρομή. Αφορά ενήλικες που σκαρφαλώνουν ήδη και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο μας για την προπόνηση τους αλλά και αυτούς που θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό στον ελεύθερο χρόνο τους . Στις συνδρομές δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός και οι χρήστες του χώρου μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις παροχές του γυμναστηρίου μας. Εξαιρούνται εντελώς αρχάριοι αναρριχητές που έχουν δικαίωμα χρήσης μόνο του εκπαιδευτικού τοίχου, στους οποίους προτείνεται η παρακολούθηση του intro course για την απόκτηση πλήρους πρόσβασης στον χώρο.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ